Ads 468x60px

Prosedur Menempah tutor

kelas tambahan percuma Perkhidmatan guru tuisyen ke rumah pelajar (Home Tuition) di seluruh Malaysia - Johor, K.Lumpur, Seremban, Melaka, Kedah, Penang, Perak, Perlis, Terenganu, Kuantan, Sabah, Sarawak, Selangor, Putrajaya, Kelantan. Kami juga menyediakan kursus-kursus persendirian seperti Andaman, Fotografi, Masakan, Jahitan, etc. home tuition job tuition job tuisyen bahasa melayu home tuisyen home tuition care home tuition penang tuisyen plaza home tuition malaysia home tuition tuisyen centre tuition centre home tuition rate tutor part time tutor tuition center home tuition advertisement online tuition kasturi tuition centre my home tuition tuisyen center tuition mall tuition malaysia tuition tuisyen shah alam home tutor wanted home tuition best tuition centre in penang tuition teacher wanted tuition teacher home tuition in penang tuisyen online spm home tutor malaysia tuition jobs english tuition home tutor home tuition kuala lumpur tuition in malaysia online tuition malaysia home tuition teacher home tuition klang home tuition in malaysia tuition centre in malaysia kasturi tuition centre kl tutor malaysia tuisyen bahasa arab part time tuition tuition care home tuition shah alam part time tuition job tuition job in penang tuition online tution private tutor private tuition malaysia tuition malaysia home tuition free online tuition tutor jobs a level tuition tutor wanted free tuition online tuition agency home tuition centre tuition classes tuition advertisement tutor job home tuition agency tuition advertisements tuition tutor tutors english home tuition tuition agency malaysia home tutors sri murugan tuition centre tuition assignments tuition agent tuition centres english home tutor chemistry tuition home tuition puchong english tuition malaysia online tuition in malaysia home tuition jobs private tutor malaysia home tution home tuition kl private english tutor home tuition needed tuition job in malaysia part time tuisyen tuition in singapore english tuition for secondary home tuition in puchong home tuition directory home tuition selangor find a tutor home tutoring home tuition vacancies maths tuition private tutors home tuition job tuition job tuisyen bahasa melayu home tuisyen home tuition care home tuition penang tuisyen plaza home tuition malaysia home tuition tuisyen centre tuition centre home tuition rate tutor part time tutor tuition center home tuition advertisement online tuition kasturi tuition centre my home tuition tuisyen center tuition mall tuition malaysia tuition tuisyen shah alam home tutor wanted home tuition best tuition centre in penang tuition teacher wanted tuition teacher home tuition in penang tuisyen online spm home tutor malaysia tuition jobs english tuition home tutor home tuition kuala lumpur tuition in malaysia online tuition malaysia home tuition teacher home tuition klang home tuition in malaysia tuition centre in malaysia kasturi tuition centre kl tutor malaysia tuisyen bahasa arab part time tuition tuition care home tuition shah alam part time tuition job tuition job in penang tuition online tution private tutor private tuition malaysia tuition malaysia home tuition free online tuition tutor jobs a level tuition tutor wanted free tuition online tuition agency home tuition centre tuition classes tuition advertisement tutor job home tuition agency tuition advertisements tuition tutor tutors english home tuition tuition agency malaysia home tutors sri murugan tuition centre tuition assignments tuition agent tuition centres english home tutor chemistry tuition home tuition puchong english tuition malaysia online tuition in malaysia home tuition jobs private tutor malaysia home tution home tuition kl private english tutor home tuition needed tuition job in malaysia part time tuisyen tuition in singapore english tuition for secondary home tuition in puchong home tuition directory home tuition selangor find a tutor home tutoring home tuition vacancies maths tuition private tutors home tuition in klang hometuition home tuition plaza home tuition ipoh home tuition ampang home tuition king home tuition seremban home tuition kajang home tuition 99 private home tuition tutoring home tuition in johor bahru home care tuition home tuitions tutor online home tuition fees tuition home personal tutor home tuition english tutors wanted home tuition in petaling jaya tuition forum online tutor home tuition express looking for tutor tuitions home schooling english tutor tuition grant home tuition in shah alam home tuition cheras tuition centre jobs tuition assignment english tutors private tutoring home school tution teacher tuition portal tuitor tuition rate online tutoring hometutor maths tutor tutoring jobs physics tuition home education private tutor jobs tutor needed home-tuition.com online tutoring jobs a level tutor chemistry tutor chinese tutor one to one tuition mathematics tutor my home tutor

Welcome! Selamat datang ke 1HomeTuisyen

Kami menawarkan khidmat Home Tuisyen / We provide Tuition service to your Home.

kelas tambahan percuma Perkhidmatan guru tuisyen ke rumah pelajar (Home Tuition) di seluruh Malaysia - Johor, K.Lumpur, Seremban, Melaka, Kedah, Penang, Perak, Perlis, Terenganu, Kuantan, Sabah, Sarawak, Selangor, Putrajaya, Kelantan. Kami juga menyediakan kursus-kursus persendirian seperti Andaman, Fotografi, Masakan, Jahitan, etc. home tuition job tuition job tuisyen bahasa melayu home tuisyen home tuition care home tuition penang tuisyen plaza home tuition malaysia home tuition tuisyen centre tuition centre home tuition rate tutor part time tutor tuition center home tuition advertisement online tuition kasturi tuition centre my home tuition tuisyen center tuition mall tuition malaysia tuition tuisyen shah alam home tutor wanted home tuition best tuition centre in penang tuition teacher wanted tuition teacher home tuition in penang tuisyen online spm home tutor malaysia tuition jobs english tuition home tutor home tuition kuala lumpur tuition in malaysia online tuition malaysia home tuition teacher home tuition klang home tuition in malaysia tuition centre in malaysia kasturi tuition centre kl tutor malaysia tuisyen bahasa arab part time tuition tuition care home tuition shah alam part time tuition job tuition job in penang tuition online tution private tutor private tuition malaysia tuition malaysia home tuition free online tuition tutor jobs a level tuition tutor wanted free tuition online tuition agency home tuition centre tuition classes tuition advertisement tutor job home tuition agency tuition advertisements tuition tutor tutors english home tuition tuition agency malaysia home tutors sri murugan tuition centre tuition assignments tuition agent tuition centres english home tutor chemistry tuition home tuition puchong english tuition malaysia online tuition in malaysia home tuition jobs private tutor malaysia home tution home tuition kl private english tutor home tuition needed tuition job in malaysia part time tuisyen tuition in singapore english tuition for secondary home tuition in puchong home tuition directory home tuition selangor find a tutor home tutoring home tuition vacancies maths tuition private tutors home tuition job tuition job tuisyen bahasa melayu home tuisyen home tuition care home tuition penang tuisyen plaza home tuition malaysia home tuition tuisyen centre tuition centre home tuition rate tutor part time tutor tuition center home tuition advertisement online tuition kasturi tuition centre my home tuition tuisyen center tuition mall tuition malaysia tuition tuisyen shah alam home tutor wanted home tuition best tuition centre in penang tuition teacher wanted tuition teacher home tuition in penang tuisyen online spm home tutor malaysia tuition jobs english tuition home tutor home tuition kuala lumpur tuition in malaysia online tuition malaysia home tuition teacher home tuition klang home tuition in malaysia tuition centre in malaysia kasturi tuition centre kl tutor malaysia tuisyen bahasa arab part time tuition tuition care home tuition shah alam part time tuition job tuition job in penang tuition online tution private tutor private tuition malaysia tuition malaysia home tuition free online tuition tutor jobs a level tuition tutor wanted free tuition online tuition agency home tuition centre tuition classes tuition advertisement tutor job home tuition agency tuition advertisements tuition tutor tutors english home tuition tuition agency malaysia home tutors sri murugan tuition centre tuition assignments tuition agent tuition centres english home tutor chemistry tuition home tuition puchong english tuition malaysia online tuition in malaysia home tuition jobs private tutor malaysia home tution home tuition kl private english tutor home tuition needed tuition job in malaysia part time tuisyen tuition in singapore english tuition for secondary home tuition in puchong home tuition directory home tuition selangor find a tutor home tutoring home tuition vacancies maths tuition private tutors home tuition in klang hometuition home tuition plaza home tuition ipoh home tuition ampang home tuition king home tuition seremban home tuition kajang home tuition 99 private home tuition tutoring home tuition in johor bahru home care tuition home tuitions tutor online home tuition fees tuition home personal tutor home tuition english tutors wanted home tuition in petaling jaya tuition forum online tutor home tuition express looking for tutor tuitions home schooling english tutor tuition grant home tuition in shah alam home tuition cheras tuition centre jobs tuition assignment english tutors private tutoring home school tution teacher tuition portal tuitor tuition rate online tutoring hometutor maths tutor tutoring jobs physics tuition home education private tutor jobs tutor needed home-tuition.com online tutoring jobs a level tutor chemistry tutor chinese tutor one to one tuition mathematics tutor my home tutor

Please Fill In FORM A-08-1 To Book For A Home Tuition Tutor

Sila isikan FORM A-08-1 untuk mendapatkan perkhidmatan Guru Home Tuisyen kami >>

PERHATIAN SEMUA TUTOR

SENARAI JOB TUISYEN :

" SENARAI JOB TUISYEN TERBARU " hanya akan di emel kepada TUTOR Berdaftar selama 2 minggu pertama. Selepas itu tutor perlu menyemak sendiri SENARAI TERBARU dalam forum- forum yang tersenarai dibawah pada setiap hari ISNIN. Sila periksa 'POST' yang terakhir
dalam thread forum tersebut untuk SENARAI Job Tuisyen yang terkini.
Pilih Job Tuisyen yang 'matching' dengan anda mengikut kawasan dan
kategori. Ikut arahan yang diberi untuk 'RESERVE' Job Tuisyen tersebut.

SENARAI FORUM TERLIBAT




*PERINGATAN:

Mana-mana Tutor yang gagal untuk memaklumkan status pengesahan kelas
setelah membuat 'reserve' Job Tuisyen melebihi 3 hari akan digantung
perkhidmatan mereka. Harap maklum.

*Tutor ID yang digantung tugas:
- farrafatehah
- hazrinacarton
- noorkiah_nika


.

30 Sep 2016

Jawatan Kosong/P.Time Guru 1 HomeTuisyen (RM3200): (UPSR) - Negeri: Terengganu - Kawasan: ( Kg Raja, Besut, Kg Paya Rawa, area bukit keluang, area Gong Kepas, area Tembila)

Tutor ID: (nuralizasyahira96@gmail.com)

Khidmat 1HomeTuisyen Di Rumah Pelajar: -
 

 UPSR       :Matematik         - RM 20  sejam
                  :Bahasa Melayu - RM 20 sejam
                  :subjek asas lain atas budi bicara


Kawasan Mengajar Tuisyen: 
 [sama seperti title] 
Hari Mengajar Kelas Tuition: 
(Jumaat-Sabtu, Rabu-Khamis )
Waktu Mengajar Kelas Tuition: (8mlm - 10mlm; 9.00 pagi - 11.00 pagi)
Status: (SEMENTARA sehingga bulan 5 2019)

Nama Cikgu Tuisyen:  Cikgu Aliza
Negeri Kelas Tuisyen: (Terengganu)

Jawatan Kosong/P.Time Guru 1 HomeTuisyen (RM3200) : (UPSR, PMR, SPM) Negeri : Terengganu , Kawasan : Gong Badak, Seberang Takir, Tok Jembal, Teluk Ketapang, Batu Rakit

Tutor ID : anieyzzukhey@gmail.com

Khidmat 1HomeTuisyen Di Rumah Pelajar: - 

UPSR : Sains - RM20 sejam
UPSR : Matematik - RM20 sejam
PMR : Sains - RM25 sejam 
PMR : Matematik - RM25 sejam
SPM : Biologi - RM30 sejam
SPM : Kimia - RM30 sejam
SPM : Sejarah - RM25 sejam

Kawasan mengajar tuisyen : Gong Badak, Seberang Takir, Tok Jembal, Teluk Ketapang, Batu Rakit

Hari mengajar kelas tuisyen : Ahad hingga Khamis
Waktu mengajar kelas tuisyen : Fleksibel
Status : Sementara

Nama cikgu tuisyen : Cikgu Aniey
Negeri kelas tuisyen : Terengganu

Jawatan Kosong/P.Time Guru 1 HomeTuisyen (RM3200): (UPSR/PMR) - Negeri: Selangor - Kawasan: (Taman Cahaya Indah, Taman Sri Gombak, Taman Melati, Taman Kosas, Pandan Indah)

Tutor ID: arif.aminuddin@ymail.com

Khidmat 1HomeTuisyen Di Rumah Pelajar: -
 
 UPSR : Asas Mengaji Iqra' dan Tajwid - RM10 sejam
UPSR : Pendidikan Islam - RM30 sejam
UPSR: Bahasa Melayu - RM30 sejam
PT3 : Sejarah - RM30 sejam
PT3: Pendidikan Islam - RM30 sejam

Kawasan Mengajar Tuisyen: 
Ampang, pandan indah, taman kosas, taman cahay indah, taman sri gombak, taman melati

Hari Mengajar Kelas Tuition: 
Isnin-ahad
Waktu Mengajar Kelas Tuition: Hari biasa(8mlm-10mlm), Hari Minggu(10pg-12tgh ; 2ptg-4ptg)
Status: Sementara sehingga tamat Ijazah disember 2016

Nama Cikgu Tuisyen: Arif Aminuddin
Negeri Kelas Tuisyen: Selangor

Duit sampingan...


Home Tuition

Bagi nak dapatkan lagi banyak extra money dengan tuition, cari nie yang paling best. Tapi ada beberapa risiko and perlu lebih komitment. Memang betul, kalau buat home tuition, pendapatan berlipat ganda dari mengajar di tuition center. Sebabnya, di tuition center, rate di kira berdasarkan subjek dan kelas. Sekiranya dalam kelas ada 10 orang student pun, rate tetap sama. Tetapi lain citer dengan home tuition, sebabnya rate di kira berdasarkan subjek and bilangan student (sekepala).
  1. Sekolah rendah = RM20-30/sejam untuk seorang mengikut subjek.
  2. Sekolah menengah = RM30-60/sejam untuk seorang mengikut subjek.
Hmm...biasa jer!Ala...bila tengok rate kat atas hampir semua orang akan cakap camtu. Nak bagi menarik, kena kira pendapatan untuk sebulan. Ok...aku ambik contoh, ada 5 orang student.

Student:
1. Ali  2. Abu  3. Ahmad  4. Anis 5. Awang

Jadual: Semua ambik Math Form 3 sahaja
Isnin = 8-10 malam (student: Ali)
Selasa = 8-10 malam (student: Abu)
Rabu = 8-10 malam (student: Ahmad)
Khamis = 8-10 malam (student: Anis)
Jumaat = 8-10 malam (student: Awang)

Total = 5 orang student seminggu dan 10 jam (2 jam sehari x 5 hari)

Jadi, berapa boleh dapat berdasarkan jadual dan bilangan student banyak tu? Tengok pengiraan di bawah:

Extra money = RM30 (sejam) x 10 jam (2 jam sehari x 5 hari) x 4 minggu (untuk sebulan)
= RM 1200 / sebulan

Amacam? Menarik? Student baru 5 orang, sama jugak ngajar 2 jam jer sehari, tup-tup sebulan dapat banyak tu. Seminggu ada berapa hari beb? Nak lebih, Sabtu Ahad pun masuk sekali dalam jadual. Tapi aku tak pernah ambik kelas Sabtu Ahad, nak relax-relax jugak...Tak kan sepanjang masa nak bekerja, tak boleh tamak-tamak, berpada-pada cukup lah...

Advantage yang buat home tuition, lagi ramai student, lagi banyakla dapat tiap-tiap bulan. Lagi satu, bila buat home tuition, masalah selalu dekat bayaran. Kadang-kadang parent tangguh-tangguh. So nak buat macam mana? Buat perjanjian atau amalkan, setiap kali abis kelas terus dapat payment. Kalau tak nak situasi ni terjadik, pastikan student or parent yang nak diambil untuk mengajar adalah dari kalangan yang kaya raya. Macam member aku, pernah dapat parent yang tak kisah...terus dapat cek untuk setahun terus...Just nak citer, berdasarkan pengalaman, kadang-kadang, parent ambik home tuition semata-mata untuk menjaga anak-anak diorang jer. Bila aku datang mengajar kat rumah diorang,mulalah diorang pegi melilau sana sini...pegi Tesco lah, Giant lah...kuar makan lah...macam-macam. So, biarkan jer parent diorang nak pegi mana, yang penting payment mesti kena dapat...

Kalau dalam 20 orang student yang nak buat home tuition. Dari contoh yang dikira kat atas, 5 orang jer pun dah boleh dapat RM1200 / sebulan. Kalau dah 20 orang, tepuk dada tanya selera la...
--------------------------------------------
Alhamdulillah...ni la sedikit sebanyak dari pengalaman sendiri dalam nak dapatkan extra income setiap bulan. Maklumlah, now taraf hidup makin meningkat, kenalah keje lebih. Tak lama pun, spend dalam 2 jam jer sehari, tu pun dari hari Isnin sampai Jumaat jer, hujung minggu enjoy...Aku lebih suka buat kerja macam ini dari wat keje lain macam bisnes internet ker...apa-apa skim ker...sebab yang lain-lain cara nak dapat duit tu tak nampak or tak jelas. Dengan buat cara macam ni, aku boleh nampak jelas...yela, diri sendiri pegi umah orang ngaja tuition, jumpa student, ngajar kat tuition center, so semua jelas...just malas dan rajin jela,ahaha...
Roger and out!
Ingin menerima tips berkaitan UPSR / SPM / STPM terus ke emel anda?
....Taip Emel dalam kotak dibawah & Klik Langgan:


Delivered by FeedBurner
tuisyen di rumah kelas tambahan tuisyen home home guru tuisyen home guru tuisyening kelas tambahan guru tuisyen home guru tuisyens kelas tambahan care malaysia kelas tambahan kelas tambahan malaysia kelas tambahan in malaysia home guru tuisyen malaysia kelas tambahan job kelas tambahan centre my kelas tambahan kelas tambahan jobs home guru tuisyen jobs home tuisyen kelas tambahan in penang kelas tambahan penang private home guru tuisyen home tution kelas tambahan king private kelas tambahan kelas tambahan 99 kelas tambahan best kelas tambahan kuala lumpur kelas tambahan in kuala lumpur kelas tambahan teacher kelas tambahan rate kelas tambahan rates kelas tambahan klang kelas tambahan in klang kelas tambahan kl kelas tambahan puchong kelas tambahan in puchong kelas tambahan shah alam kelas tambahan in ipoh english kelas tambahan home guru tuisyen wanted english home guru tuisyen kelas tambahan agency kelas tambahan directory online kelas tambahan kelas tambahan cheras kelas tambahan kajang maths kelas tambahan kelas tambahan advertisement kelas tambahan subang jaya kelas jawatan kosong guru tuisyen, kerja kosong guru tuisyen, kekosongan guru home tuition, jawatan kosong cikgu tution, kerja kosong cikgu tuisyen, jawatan kosong guru tuisyen ke rumah, jawatan kosong tuisyen di rumah, kerja sambilan guru tuisyen, kerja part time cikgu tuisyen, jobs home tutor, vacancy part time tuition teacher, pengajar kursus autocad diperlukan, pengajar kursus jahitan diperlukan, pengajar kursus masakan diperlukan, pengajar kursus andaman diperlukan, pengajar kursus fotografi diperlukan
KLIK ICON TWITTER & FACEBOOK DIBAWAH DAN SHARE INFO DI LAMAN INI BERSAMA  KENALAN ANDA.... Berkongsi itu Amalan Mulia !

29 Sep 2016

Perkhidmatan Guru Home Tuisyen UPSR/ PT3 / SPM ( Akaun/Add Math/Fizik ) ke Rumah Pelajar @ Secara Online




1HomeTuisyen adalah sebuah institusi profesional pendidikan yang menawarkan standard tertinggi akademik dalam perkhidmatan Home Tuition @ TUISYEN SECARA ONLINE (FB / WHATSAPP / EMAIL). Kami menyediakan program pembelajaran yang sistematik dan lengkap dalam pelbagai mata pelajaran Tingkatan 1 sehingga Tingkatan 6 di seluruh Malaysia.


KELEBIHAN CIKGU TUISYEN DATANG KE RUMAH:

- Sebagai penjaga sementara Ibu bapa bekerja.
- Fokus sepenuhnya terhadap pelajar perseorangan.
- Pelajar tidak rasa malu untuk bertanya.
- Tidak perlu bersusah payah menghantar/menjemput anak dari pusat tuisyen biasa.
- Dapat perhatikan prestasi anak belajar sekali sekala.

1HomeTuisyen is a home tuition central unit network agency in Malaysia which provides 1 to 1 private home tuition OR THROUGH ONLINE  (FB / WHATSAPP/ EMAIL) matching service to parents/students and tutors. We have thousand of tutors throughout the whole Malaysia which covers all academic subjects, including UPSR, PBSMR, SPM, STPM, A Level, etc to meet your tuition needs.
 
Kadar bayaran Tutor / Tutor Rate:
Zone / Region
RM PER JAM/HOUR
Pantai Timur / East Malaysia 
(TERENGANU/PAHANG/SABAH/SARAWAK/LABUAN/KELANTAN)
RM 10-40
Utara / North  
 (PULAU PINANG/KEDAH/PERLIS/PERAK)
RM 15-50
Wilayah Tengah / Central
(JOHOR/MELAKA/N.SEMBILAN/SELANGOR/KUALA LUMPUR/PUTRAJAYA)
RM 20-60

Cara dapatkan khidmat Tuisyen ke rumah / How to book for a Home Tutor : 

Hantarkan maklumat dibawah melalui email ke BursaCourse@gmail.com ATAU hantar melalui borang A-08-1 dibawah sekali:
==================================================

Tajuk/Email Title:
"
Booking Tuition "

Isi emel/content
- Nama penuh anda (Name) : 
- No. Tel anda (Contact):
- E-mel Anda (Email):
- Subjek yang anda ingin Tutor kami ajarkan anak anda (Subjects you like our tutor to teach your children) : (nyatakan sekali utk tingkatan berapa? e.g: Add Math Form 4)

- Hari tuisyen yang diingini (Schedule) : (hujung minggu/hari biasa? e.g every Tuesday)
- Waktu tuisyen (Time): (pukul berapa? e.g 8.30 pm - 10.30 pm) 


- Alamat rumah (Home Address): (Kami tidak akan menghantar tutor jika anda tidak mengisi alamat rumah !)
- Negeri anda (Region): (e.g Bintulu Sarawak) 
==================================================






/




Ingin menerima tips berkaitan UPSR / SPM / STPM terus ke emel anda?
....Taip Emel dalam kotak dibawah & Klik Langgan:


Delivered by FeedBurner
tuisyen di rumah kelas tambahan tuisyen home home guru tuisyen home guru tuisyening kelas tambahan guru tuisyen home guru tuisyens kelas tambahan care malaysia kelas tambahan kelas tambahan malaysia kelas tambahan in malaysia home guru tuisyen malaysia kelas tambahan job kelas tambahan centre my kelas tambahan kelas tambahan jobs home guru tuisyen jobs home tuisyen kelas tambahan in penang kelas tambahan penang private home guru tuisyen home tution kelas tambahan king private kelas tambahan kelas tambahan 99 kelas tambahan best kelas tambahan kuala lumpur kelas tambahan in kuala lumpur kelas tambahan teacher kelas tambahan rate kelas tambahan rates kelas tambahan klang kelas tambahan in klang kelas tambahan kl kelas tambahan puchong kelas tambahan in puchong kelas tambahan shah alam kelas tambahan in ipoh english kelas tambahan home guru tuisyen wanted english home guru tuisyen kelas tambahan agency kelas tambahan directory online kelas tambahan kelas tambahan cheras kelas tambahan kajang maths kelas tambahan kelas tambahan advertisement kelas tambahan subang jaya kelas jawatan kosong guru tuisyen, kerja kosong guru tuisyen, kekosongan guru home tuition, jawatan kosong cikgu tution, kerja kosong cikgu tuisyen, jawatan kosong guru tuisyen ke rumah, jawatan kosong tuisyen di rumah, kerja sambilan guru tuisyen, kerja part time cikgu tuisyen, jobs home tutor, vacancy part time tuition teacher, pengajar kursus autocad diperlukan, pengajar kursus jahitan diperlukan, pengajar kursus masakan diperlukan, pengajar kursus andaman diperlukan, pengajar kursus fotografi diperlukan
KLIK ICON TWITTER & FACEBOOK DIBAWAH DAN SHARE INFO DI LAMAN INI BERSAMA  KENALAN ANDA.... Berkongsi itu Amalan Mulia !

Jawatan Kosong/P.Time Guru 1 HomeTuisyen (RM3200): UPSR/PMR/SPM - Negeri: Melaka - Kawasan: ayer keroh, bukit beruang utama, durian tunggal, kampung sungai putat, taman tasik utama

Tutor ID: (snur193@gmail.com)

Khidmat 1HomeTuisyen Di Rumah Pelajar: - 

PMR : Matematik - RM 25 sejam
PMR : Sains - RM 25 sejam
PMR : Bahasa Inggeris - RM 25 sejam

SPM : Matematik - RM 30 sejam
SPM : Fizik - RM 30 sejam
SPM : Matematik Tambahan - RM 30 sejam
SPM : kimia - RM 30 sejam

Kawasan Mengajar Tuisyen: Taman Melawis, Taman Bukit Beruang Utama, taman tasik utama, durian tunggal, bukit katil, kampung sungai putat, batu berendam

Hari Mengajar Kelas Tuition: Ahad - Khamis 
Waktu Mengajar Kelas Tuition: 7.30 mlm - 9.30 mlm

Status: Sementara sehingga akhir bulan september 2017

Nama Cikgu Tuisyen: cikgu salma
Negeri Kelas Tuisyen: Melaka

Jawatan Kosong/P.Time Guru 1 HomeTuisyen (RM3200): (UPSR/PT3 - Bahasa Melayu, Bahasa Inggeris, Matematik, Sains) - Negeri: Selangor - Kawasan: (Gombak, Batu Caves, Selayang, Taman Melati, Wangsa Maju)

Tutor ID: madihah.damla@gmail.com

Khidmat 1HomeTuisyen Di Rumah Pelajar: -
 
UPSR : Bahasa Melayu - RM25 sejam
UPSR : Bahasa Inggeris - RM25 sejam
UPSR : Matematik - RM25 sejam
UPSR : Sains - RM25 sejam
PT3 : 
Bahasa Melayu - RM30 sejam
PT3 : Bahasa Inggeris - RM30 sejam
PT3 : Matematik - RM30 sejam
PT3 : Sains - RM30 sejam


Kawasan Mengajar Tuisyen:
Gombak, Batu Caves, Selayang, Taman Melati, Wangsa Maju

Hari Mengajar Kelas Tuition: I
snin-Jumaat; Sabtu
Waktu Mengajar Kelas Tuition: 4.00 ptg - 6.00 ptg; 9.00 pagi - 11.00 pagi
Status: TETAP

Nama Cikgu Tuisyen: Madihah
Negeri Kelas Tuisyen: Selangor

28 Sep 2016

Jawatan Kosong/P.Time Guru 1 HomeTuisyen (RM3200): Bahasa Melayu/Sejarah/Pengajian Am/Pengajian Perniagaan-UPSR/PMR/SPM/STPM - Negeri: Pahang - Kawasan: Sekitar Jengka/ Kampung Awah/ Bandar Pusat/ Sungai Nerek/Taman Jengka Indah

Tutor ID: norazlin230590@gmail.com

Khidmat 1HomeTuisyen Di Rumah Pelajar: -
 
UPSR : Bahasa Melayu/Sejarah- RM25 sejam
PMR : Bahasa Melayu/Sejarah - RM35 sejam
SPM : Bahasa Melayu/Sejarah - RM45 sejam
STPM : Bahasa Melayu/Sejarah/Pengajian Am/ Pengajian Perniagaan- RM55

Kawasan Mengajar Tuisyen: Sekitar Jengka, Bandar Pusat, Kmapung Awah, Sungai Nerek.


Hari Mengajar Kelas Tuition: 
Isnin-Sabtu
Waktu Mengajar Kelas Tuition: 10 pagi-12 tengah hari/2 petang-4 petang/8 malam-10 malam)
Status: TETAP 
Nama Cikgu Tuisyen: Cikgu Lin
Negeri Kelas Tuisyen: Pahang

Khidmat "Proofreading" : Semak & Betulkan Text Bahasa Inggeris (assignment, jurnal, etc...)








WWW.MYCAMBRIDGE.CO.NR menyediakan Perkhidmatan Proofreading Text Bahasa Inggeris

....untuk sebarang dokumen termasuk:  

- Tugasan/'Assignment' , 'Resume', Thesis, Artikel, Laporan, Buku, ebook, Perjanjian, Jurnal, Abstrak, Sijil, Kertas kerja, 'Presentation', dll...



Prosedur proofreading :

1. Emelkan DOKUMEN yang ingin disemak ke -> my_cambridge@yahoo.com ( http://www.EnglishtoMalay.co.nr / http://MyCambridge.blogspot.com )

2. SMS ke 0196960084 untuk maklumkan kami.

3. Kami akan reply dengan "Quotation Harga" serta akaun pembayaran.

4. Sekiranya setuju dengan Quotation barulah buat pembayaran Deposit ke akaun pembayaran dan kerja proofreading akan dimulakan.

5. Dokumen yang telah siap disemak akan dihantar selepas baki dijelaskan.


*Sekiranya Syarikat/Universiti/Kolej anda bekerja bersetuju untuk mengambil khidmat  kami, anda akan menerima komisen 5% ~ 30% (bergantung pada jumlah perkataan)

semakan, proofreading, bahasa melayu ke bahasa inggeris, english to malay, kamus, dictionary, pensemakan, khidmat pensemakan, alih bahasa, alih suara, sarikata, terjemah Buku, pensemakan ebook, translate Thesis, khidmat penterjemah Jurnal, journal proofreading, melayu inggeris Abstrak, malay english abstract, tafsir Sijil, certificate translating,proofreading, proofreading, Malay language into English, Bahasa Inggeris to malay, dictionary, dictionary, proofreading, proofreading service, proofreading, dubbing, subtitles, semakan, proofreading, bahasa melayu ke bahasa inggeris, english to malay, kamus, dictionary, pensemakan, khidmat pensemakan, alih bahasa, alih suara, sarikata, terjemah Buku, pensemakan ebook, translate Thesis, khidmat penterjemah Jurnal, journal proofreading, melayu inggeris Abstrak, malay english abstract, tafsir Sijil, certificate translating,proofreading, proofreading, Malay language into English, Bahasa Inggeris to malay, dictionary, dictionary, proofreading, proofreading service, proofreading, dubbing, subtitles, semakan, proofreading, bahasa melayu ke bahasa inggeris, english to malay, kamus, dictionary, pensemakan, khidmat pensemakan, alih bahasa, alih suara, sarikata, terjemah Buku, pensemakan ebook, translate Thesis, khidmat penterjemah Jurnal, journal proofreading, melayu inggeris Abstrak, malay english abstract, tafsir Sijil, certificate translating,proofreading, proofreading, Malay language into English, Bahasa Inggeris to malay, dictionary, dictionary, proofreading, proofreading service, proofreading, dubbing, subtitles, semakan, proofreading, bahasa melayu ke bahasa inggeris, english to malay, kamus, dictionary, pensemakan, khidmat pensemakan, alih bahasa, alih suara, sarikata, terjemah Buku, pensemakan ebook, translate Thesis, khidmat penterjemah Jurnal, journal proofreading, melayu inggeris Abstrak, malay english abstract, tafsir Sijil, certificate translating,proofreading, proofreading, Malay language into English, Bahasa Inggeris to malay, dictionary, dictionary, proofreading, proofreading service, proofreading, dubbing, subtitles





Ingin menerima tips berkaitan UPSR / SPM / STPM terus ke emel anda?
....Taip Emel dalam kotak dibawah & Klik Langgan:


Delivered by FeedBurner
tuisyen di rumah kelas tambahan tuisyen home home guru tuisyen home guru tuisyening kelas tambahan guru tuisyen home guru tuisyens kelas tambahan care malaysia kelas tambahan kelas tambahan malaysia kelas tambahan in malaysia home guru tuisyen malaysia kelas tambahan job kelas tambahan centre my kelas tambahan kelas tambahan jobs home guru tuisyen jobs home tuisyen kelas tambahan in penang kelas tambahan penang private home guru tuisyen home tution kelas tambahan king private kelas tambahan kelas tambahan 99 kelas tambahan best kelas tambahan kuala lumpur kelas tambahan in kuala lumpur kelas tambahan teacher kelas tambahan rate kelas tambahan rates kelas tambahan klang kelas tambahan in klang kelas tambahan kl kelas tambahan puchong kelas tambahan in puchong kelas tambahan shah alam kelas tambahan in ipoh english kelas tambahan home guru tuisyen wanted english home guru tuisyen kelas tambahan agency kelas tambahan directory online kelas tambahan kelas tambahan cheras kelas tambahan kajang maths kelas tambahan kelas tambahan advertisement kelas tambahan subang jaya kelas jawatan kosong guru tuisyen, kerja kosong guru tuisyen, kekosongan guru home tuition, jawatan kosong cikgu tution, kerja kosong cikgu tuisyen, jawatan kosong guru tuisyen ke rumah, jawatan kosong tuisyen di rumah, kerja sambilan guru tuisyen, kerja part time cikgu tuisyen, jobs home tutor, vacancy part time tuition teacher, pengajar kursus autocad diperlukan, pengajar kursus jahitan diperlukan, pengajar kursus masakan diperlukan, pengajar kursus andaman diperlukan, pengajar kursus fotografi diperlukan
KLIK ICON TWITTER & FACEBOOK DIBAWAH DAN SHARE INFO DI LAMAN INI BERSAMA  KENALAN ANDA.... Berkongsi itu Amalan Mulia !

Jawatan Kosong/P.Time Guru 1 HomeTuisyen (RM1800):( PMR-Mathematics & Science /SPM-Mathematics , Additional Mathematics & Physics) - Negeri:Perak - Kawasan:Kg. Teluk Kepayang, Bota

Tutor ID: erman.azwan@gmail.com

Khidmat 1HomeTuisyen Di Rumah Pelajar:

PMR : Mathematics - RM30/Sejam
PMR : Science - RM30/Sejam
SPM : Mathematics - RM45/Sejam
SPM : Additional Mathematics - RM50/Sejam
SPM : Physics - RM50/sejam

Kawasan Mengajar Tuisyen: Bota,Parit,Seri Iskandar , Ayer Tawar dan Tronoh

Hari Mengajar Kelas Tuition: Isnin-Ahad
Waktu Mengajar Kelas Tuition: 9pagi-11pagi , 4ptg-6ptg dan 8mlm-10mlm


Status: Sementara sambung master 1 January 2017

Nama Cikgu Tuisyen: Erman Azwan B Yahya

Negeri Kelas Tuisyen : Perak

27 Sep 2016

Jawatan Kosong/P.Time Guru 1 HomeTuisyen (RM3200): (UPSR,PMR - Matematik) - Negeri: Negeri Sembilan - Kawasan: Garden Homes, Taman Arowana Indah, Seremban 2, Taman Nusari Bayu, Bandar Sri Sendayan

Tutor ID: nurulnadiamohtar@gmail.com

Khidmat 1HomeTuisyen Di Rumah Pelajar: -
 

UPSR : Matematik - RM25 sejam
PMR : Matematik - RM25 sejam

Kawasan Mengajar Tuisyen: Garden Homes, Taman Arowana Indah, Seremban 2, Taman Nusari Bayu, Bandar Sri Sendayan 


Hari Mengajar Kelas Tuition: 
Sabtu-Ahad
Waktu Mengajar Kelas Tuition:  8.00 pagi - 10.00 pagi
Status: TETAP  

Nama Cikgu Tuisyen: Cikgu Nadia
Negeri Kelas Tuisyen: Negeri Sembilan

Jawatan Kosong/P.Time Guru 1 HomeTuisyen (RM3200): (PMR -Sejarah)-Negeri: Pahang - Kawasan: kg balok ,kg chengal lempong, kg beserah,kg balok baru,kg balok pine

Tutor ID: syuhada9498@yahoo.com

Khidmat 1HomeTuisyen Di Rumah Pelajar: -
 

PMR : Sejarah - RM40 sejam


Kawasan Mengajar Tuisyen: kg balok ,kg chengal lempong, kg beserah,kg balok baru,kg balok pine  


Hari Mengajar Kelas Tuition: 
 Sabtu-Ahad
Waktu Mengajar Kelas Tuition:; 9.00 pagi - 11.00 pagi
Status: SEMENTARA, sehingga mendapat pekerjaan tetap

Nama Cikgu Tuisyen: cikgu fatin
Negeri Kelas Tuisyen: pahang 

Jawatan Kosong/P.Time Guru 1 HomeTuisyen : UPSR / PT3/ SPM - Negeri:Pahang - Kawasan: Bandar Raub,FELDA Tersang, FELDA Sg. Koyan,


Tutor ID: calyx_umai90@yahoo.com


Khidmat 1HomeTuisyen Di Rumah Pelajar: -
 
UPSR : Matematik, Sains - RM20 sejam
PT3 : Matematik, Sains - RM20 sejam
SPM : Matematik, Matematik Tambahan, Biologi, Kimia - RM30 sejam


Kawasan Mengajar Tuisyen: Bandar Raub, Felda tersang, Felda sg.koyan


Hari Mengajar Kelas Tuition: Isnin-Sabtu

Waktu Mengajar Kelas Tuition: 8.00 pagi- 10.00 malam
Status: Sementara sehingga posting housemanship Januari 2017

Nama Cikgu Tuisyen: Cikgu Umairah
Negeri Kelas Tuisyen: Pahang

Jawatan Kosong/P.Time Guru 1 HomeTuisyen (RM3200): (UPSR/PT3/SPM) - Negeri: Pulau Pinang - Kawasan: Sungai Bakap, Jawi, Bandar Baharu, Serdang, Nibong Tebal

Tutor ID: shahrizal.shaharudin@yahoo.com

Khidmat 1HomeTuisyen Di Rumah Pelajar: -

UPSR: Bahasa Inggeris - RM20 sejam
UPSR: Matematik - RM20 sejam
UPSR: Sains - RM20 sejam
PT3: Bahasa Inggeris - RM25 sejam
PT3: Matematik - RM25 sejam
PT3: Sains - RM25 sejam
SPM: Bahasa Inggeris - RM30 sejam
SPM: : Biologi - RM30 sejam


Kawasan Mengajar Tuisyen:
Sungai Bakap, Jawi, Simpang Ampat, Bandar Baharu, Relau, Serdang, Nibong Tebal.

Hari Mengajar Kelas Tuition:
Isnin-Khamis; Sabtu-Ahad
Waktu Mengajar Kelas Tuition: 8 mlm -10 mlm; 8.00 pagi - 10.00 pagi)
Status: Tetap

Nama Cikgu Tuisyen: Cikgu Shahrizal 
Negeri Kelas Tuisyen: Seberang Prai, Pulau Pinang
 



Kelas English DEWASA ( Kerja / MUET / IELTS / Melancong / Berhijrah ) @ Seremban & KLang- Shah Alam





http://www.iklanperniagaan.com/wp-content/uploads/2014/08/a3.Linggo1.jpg


MyCambridge menyediakan kursus Bahasa Inggeris untuk :
 

- DEWASA : Untuk Kerja / Perniagaan / Melancong / Berhijrah

- AKADEMIK : MUET / IELTS / SPM 


Kandungan kursus termasuk SPEAKING, WRITING, READING & LISTENING dan terbuka untuk mereka yang langsung tidak tahu bercakap B.I

*Hanya 1 ~ 4 Pelajar satu kelas (Pelajar tidak perlu malu untuk 'Speaking')

KELAS SHAH ALAM- KLANG :
Jadual : Setiap Sabtu ( 10.30 pagi - 12.30 tgh )
Lokasi : Kuarters Guru Sek. Ren. Batu Belah, Taman Sentosa *Klik untuk besarkan Peta & Print

KELAS SEREMBAN- SENAWANG :
Jadual : Setiap Sabtu (4.30 ptg - 6.30 ptg)
Lokasi : Kampung Melayu Panchor, Paroi Seremban 70400 Negeri Sembilan. *Klik untuk besarkan Peta & Print (Google Map)



>> KLIK SINI UNTUK MAKLUMAT LANJUT <<




belajar, bahasa, inggeris, nak, belajar, bahasa, inggeris, panduan, belajar, bahasa, inggeris, cara, mudah, belajar, bahasa, inggeris, cara, belajar, bahasa, inggeris, kursus, bahasa, inggeris, belajar, bahasa, inggeris, dengan, mudah, grammar, bahasa, inggeris, teknik, belajar, bahasa, inggeris, kelas, belajar, bahasa, inggeris, belajar, bahasa, english, belajar, bahasa, inggeris, cara, mudah, tips, belajar, bahasa, inggeris, cara-cara, belajar, bahasa, inggeris, panduan, belajar, bahasa, arab, panduan, mudah, saya, saya, kelas, bahasa, inggeris, Panchor, Seremban, Negeri, Sembilan, , belajar, bahasa, inggeris, kelas, bahasa, inggeris, kursus, bahasa, inggeris, kelas, belajar, bahasa, inggeris, belajar, bahasa, inggeris, dengan, mudah, kelas, bahasa, english, kursus, bahasa, inggeris, di, Panchor, Seremban, Negeri, Sembilan, MUET, IELTS, UITM, Negeri, kerja, , , , , panduan, belajar, bahasa, inggeris, panduan, belajar, bahasa, Panchor, Seremban, Negeri, Sembilan, MUET, IELTS, UITM, Negeri, kerja, terjemahan, bahasa, malaysia, ke, bahasa, inggeris, grammar, bahasa, inggeris, kursus, bahasa, english, bahasa, course, terjemahan, bahasa, malaysia, kelas, bahasa, inggeris, kelas, bahasa, english, belajar, bahasa, inggeris, pusat, bahasa, inggeris, kursus, bahasa, inggeris, bahasa, inggeris, kelas, bahasa, arab, mempelajari, bahasa, inggeris, belajar, bahasa, Panchor, Seremban, Negeri, Sembilan, MUET, IELTS, UITM, Negeri, kerja,kelas, belajar, bahasa, inggeris, kelas, bahasa, inggeris, dewasa, cara, belajar, bahasa, inggeris, bahasa, Panchor, Seremban, Negeri, Sembilan, MUET, IELTS, UITM, Negeri, kerja, belajar, bahasa, inggeris, dengan, mudah, kamus, bahasa, inggeris, cara, mudah, belajar, bahasa, inggeris, terjemahan, bahasa, inggeris, belajar, bahasa, inggeris, online, kursus, bahasa, inggeris, percuma, learning, english, dewasa, english, english, learning, learn, english, online, english, language, mari, belajar, bahasa, inggeris, kamus, bahasa, jepun, learning, english, online, kursus, bahasa, Panchor, Seremban, Negeri, Sembilan, MUET, IELTS, UITM, Negeri, kerja, belajar, bahasa, inggeris, percuma, teknik, belajar, bahasa, inggeris, bahasa, Panchor, Seremban, Negeri, Sembilan, MUET, IELTS, UITM, Negeri, kerja








Ingin menerima tips berkaitan UPSR / SPM / STPM terus ke emel anda?
....Taip Emel dalam kotak dibawah & Klik Langgan:


Delivered by FeedBurner
tuisyen di rumah kelas tambahan tuisyen home home guru tuisyen home guru tuisyening kelas tambahan guru tuisyen home guru tuisyens kelas tambahan care malaysia kelas tambahan kelas tambahan malaysia kelas tambahan in malaysia home guru tuisyen malaysia kelas tambahan job kelas tambahan centre my kelas tambahan kelas tambahan jobs home guru tuisyen jobs home tuisyen kelas tambahan in penang kelas tambahan penang private home guru tuisyen home tution kelas tambahan king private kelas tambahan kelas tambahan 99 kelas tambahan best kelas tambahan kuala lumpur kelas tambahan in kuala lumpur kelas tambahan teacher kelas tambahan rate kelas tambahan rates kelas tambahan klang kelas tambahan in klang kelas tambahan kl kelas tambahan puchong kelas tambahan in puchong kelas tambahan shah alam kelas tambahan in ipoh english kelas tambahan home guru tuisyen wanted english home guru tuisyen kelas tambahan agency kelas tambahan directory online kelas tambahan kelas tambahan cheras kelas tambahan kajang maths kelas tambahan kelas tambahan advertisement kelas tambahan subang jaya kelas jawatan kosong guru tuisyen, kerja kosong guru tuisyen, kekosongan guru home tuition, jawatan kosong cikgu tution, kerja kosong cikgu tuisyen, jawatan kosong guru tuisyen ke rumah, jawatan kosong tuisyen di rumah, kerja sambilan guru tuisyen, kerja part time cikgu tuisyen, jobs home tutor, vacancy part time tuition teacher, pengajar kursus autocad diperlukan, pengajar kursus jahitan diperlukan, pengajar kursus masakan diperlukan, pengajar kursus andaman diperlukan, pengajar kursus fotografi diperlukan
KLIK ICON TWITTER & FACEBOOK DIBAWAH DAN SHARE INFO DI LAMAN INI BERSAMA  KENALAN ANDA.... Berkongsi itu Amalan Mulia !

Jawatan Kosong/P.Time Guru 1 HomeTuisyen (RM3200): (UPSR) - Negeri: Kuala Lumpur - Kawasan: ( Sentul, Kg. Baru, Setapak, Segambut, Dato' Senu)

Tutor ID: tuanmunirah90@gmail.com 

Khidmat 1HomeTuisyen Di Rumah Pelajar: -

UPSR: Matematik - RM 30 sejam
UPSR: Sains - RM 30 sejam

Kawasan Mengajar Tuisyen: 
Sentul, Kg. Baru, Setapak, Segambut, Dato' Senu, 
Hari Mengajar Kelas Tuition: Isnin- Jumaat
Waktu Mengajar Kelas Tuition: 8 pagi- 10 pagi , 3 petang- 5 petang, 8 malam - 10 malam
Status: SEMENTARA sehingga hujung tahun.

Nama Cikgu Tuisyen: Cikgu Munirah
Negeri Kelas Tuisyen: Kuala Lumpur

26 Sep 2016

Jawatan Kosong/P.Time Guru 1 HomeTuisyen (RM3200): PMR, SPM - Negeri: Selangor - Kawasan: USJ, Shah Alam, Petaling Jaya, Bukit Raja, Subang Jaya

Tutor ID: dina_sara93@yahoo.com

Khidmat 1HomeTuisyen Di Rumah Pelajar: -
 
UPSR : Matematik, Sains - RM30 sejam
PMR : Sains, Matematik, Bahasa Inggeris - RM35 sejam
SPM : Sains, Biologi, Kimia, Fizik - RM40 sejam


Kawasan Mengajar Tuisyen: USJ 12, Shah Alam, USJ 3d, Seksyen 20, Seksyen 13


Hari Mengajar Kelas Tuition: I
snin-Khamis; Sabtu-Ahad
Waktu Mengajar Kelas Tuition: 9 pagi - 9 mlm; 9.00 pagi - 5.00 ptg
Status: SEMENTARA  sehingga daftar phd mungkin Mac 2017

Nama Cikgu Tuisyen: Cikgu Dina
Negeri Kelas Tuisyen: Selangor

Jawatan Kosong / Part Time Guru 1hometuisyen


Khidmat 1hometuisyen di rumah pelajar :-

UPSR : Matematik (SK)           - RM40 sejam
            Sains (SK)                  - RM40 sejam

PT3    : Matematik                   - RM40 sejam

SPM   : Mathematics                - RM45 sejam
            Additional Mathematics - RM45 sejam
            Chemistry                    - RM45 sejam
            Physics                       - RM45 sejam
            Pendidikan Moral          - RM45 sejam

Kawasan Mengajar Tuisyen :-

Rawang(Selangor) , Greenpark(Rawang) , Bukit Rawang(Rawang) , Taman Garing(Rawang) ,  Bandar Country Homes(Rawang) , Emerald West & East(Rawang) , Bandar Tasik Puteri(Rawang) , Batu 16(Rawang) ,  Taman Tun Teja(Rawang) , Sg Buloh , Bestari Jaya , Selayang , Taman Seri Gombak , Bukit Beruntung  

Hari Mengajar Kelas Tuisyen :-

Setiap hari kecuali Rabu dan Khamis

Waktu Mengajar Kelas Tuisyen :-

3 petang hingga 10 malam

Status :-

SEMETARA SEHINGGA KONVOKESYEN UNIVERSITI TEKNOLOGI PETRONAS  NOVEMBER 2017 ( BACHELOR OF CHEMICAL ENGINEERING )

Maklumat Guru Tuisyen :-

Shoban Raj Somasundaram
0176204140
Rawang,Selangor

Jawatan Kosong/P. Time Guru 1 HomeTuisyen (UPSR - Matematik, Bahasa Malaysia, Bahasa Inggeris; PMR - Bahasa Malaysia, Bahasa Inggeris) Negeri: Sabah (Alamesra, Sulaman, Tower A dan Tower B 1Borneo)


Khidmat 1HomeTuisyen di Rumah Pelajar


UPSR - Matematik (RM 25 sejam)
        - Bahasa Malaysia (RM 20 sejam)
        - Bahasa Inggeris (RM 25 sejam)

PMR - Bahasa Malaysia (RM 25 sejam)
       - Bahasa Inggeris (RM 30 sejam)

Kawasan Mengajar Tuisyen - Alamesra, Sulaman, Kingfisher, Tower A                                        & B 1Borneo Hypermall

Hari Mengajar Tuisyen - Jumaat dan Sabtu
Masa Mengajar Tuisyen - (8-10 am),(2-4 pm),(7-9 pm)
Status - Sementara sambil menjalani pengajian Tahun Akhir Universiti              Malaysia Sabah

Nama - Hidayatul Nur Fiddani binti Ubit (931011-12-5702)
Negeri - Sabah

Jawatan Kosong (RM3200) Guru Tuisyen SPM / PT3 / UPSR @ Mengajar Secara Online / di Rumah Pelajar






1HomeTuisyen menawarkan Jawatan Kosong Sambilan atau Part Time sebagai Guru Tuisyen Sambilan untuk mengajar di rumah pelajar @ SECARA  ONLINE (whatsapp / email / fb ) pada hari biasa sebelah malam atau pada hujung minggu yang merangkumi subjek-subjek UPSR / PT3 / SPM / STPM / Kelas English Dewasa di kawasan sekitar...


...Johor, Kedah, Kuala Lumpur, Melaka, N. Sembilan, Pahang, Perak, Perlis, Sabah, Sarawak, Selangor, Terenganu, Pulau Pinang, Labuan, Cyberjaya, Putrajaya dan Kelantan.

Tawaran ini terbuka sepanjang Tahun dan juga terbuka kepada yang tiada pengalaman seperti pelajar IPTA & IPTS yang sedang dalam cuti semester.


Cara Memohon:



jawatan kosong guru tuisyen, kerja kosong guru tuisyen, kekosongan guru home tuition, jawatan kosong cikgu tution, kerja kosong cikgu tuisyen, jawatan kosong guru tuisyen ke rumah, jawatan kosong tuisyen di rumah, kerja sambilan guru tuisyen, kerja part time cikgu tuisyen, jobs home tutor, vacancy part time tuition teacher, pengajar SPM diperlukan, pengajar PT3 diperlukan, pengajar UPSR diperlukan, pengajar STPM diperlukan, pengajar matrikulasi diperlukan, jawatan kosong guru tuisyen, kerja kosong guru tuisyen, kekosongan guru home tuition, jawatan kosong cikgu tution, kerja kosong cikgu tuisyen, jawatan kosong guru tuisyen ke rumah, jawatan kosong tuisyen di rumah, kerja sambilan guru tuisyen, kerja part time cikgu tuisyen, jobs home tutor, vacancy part time tuition teacher, pengajar SPM diperlukan, pengajar PT3 diperlukan, pengajar UPSR diperlukan, pengajar STPM diperlukan, pengajar matrikulasi diperlukan, jawatan kosong guru tuisyen, kerja kosong guru tuisyen, kekosongan guru home tuition, jawatan kosong cikgu tution, kerja kosong cikgu tuisyen, jawatan kosong guru tuisyen ke rumah, jawatan kosong tuisyen di rumah, kerja sambilan guru tuisyen, kerja part time cikgu tuisyen, jobs home tutor, vacancy part time tuition teacher, pengajar SPM diperlukan, pengajar PT3 diperlukan, pengajar UPSR diperlukan, pengajar STPM diperlukan, pengajar matrikulasi diperlukan, jawatan kosong guru tuisyen, kerja kosong guru tuisyen, kekosongan guru home tuition, jawatan kosong cikgu tution, kerja kosong cikgu tuisyen, jawatan kosong guru tuisyen ke rumah, jawatan kosong tuisyen di rumah, kerja sambilan guru tuisyen, kerja part time cikgu tuisyen, jobs home tutor, vacancy part time tuition teacher, pengajar SPM diperlukan, pengajar PT3 diperlukan, pengajar UPSR diperlukan, pengajar STPM diperlukan, pengajar matrikulasi diperlukan, jobs, job, vacancies, vacancy, part time, opening, teaching, tutor, tuition, job tutor, work, employment, employee, workforce, workplace, oppurtunities, jobs, job, vacancies, vacancy, part time, opening, teaching, tutor, tuition, job tutor, work, employment, employee, workforce, workplace, oppurtunities,





Ingin menerima tips berkaitan UPSR / SPM / STPM terus ke emel anda?
....Taip Emel dalam kotak dibawah & Klik Langgan:


Delivered by FeedBurner
tuisyen di rumah kelas tambahan tuisyen home home guru tuisyen home guru tuisyening kelas tambahan guru tuisyen home guru tuisyens kelas tambahan care malaysia kelas tambahan kelas tambahan malaysia kelas tambahan in malaysia home guru tuisyen malaysia kelas tambahan job kelas tambahan centre my kelas tambahan kelas tambahan jobs home guru tuisyen jobs home tuisyen kelas tambahan in penang kelas tambahan penang private home guru tuisyen home tution kelas tambahan king private kelas tambahan kelas tambahan 99 kelas tambahan best kelas tambahan kuala lumpur kelas tambahan in kuala lumpur kelas tambahan teacher kelas tambahan rate kelas tambahan rates kelas tambahan klang kelas tambahan in klang kelas tambahan kl kelas tambahan puchong kelas tambahan in puchong kelas tambahan shah alam kelas tambahan in ipoh english kelas tambahan home guru tuisyen wanted english home guru tuisyen kelas tambahan agency kelas tambahan directory online kelas tambahan kelas tambahan cheras kelas tambahan kajang maths kelas tambahan kelas tambahan advertisement kelas tambahan subang jaya kelas jawatan kosong guru tuisyen, kerja kosong guru tuisyen, kekosongan guru home tuition, jawatan kosong cikgu tution, kerja kosong cikgu tuisyen, jawatan kosong guru tuisyen ke rumah, jawatan kosong tuisyen di rumah, kerja sambilan guru tuisyen, kerja part time cikgu tuisyen, jobs home tutor, vacancy part time tuition teacher, pengajar kursus autocad diperlukan, pengajar kursus jahitan diperlukan, pengajar kursus masakan diperlukan, pengajar kursus andaman diperlukan, pengajar kursus fotografi diperlukan
KLIK ICON TWITTER & FACEBOOK DIBAWAH DAN SHARE INFO DI LAMAN INI BERSAMA  KENALAN ANDA.... Berkongsi itu Amalan Mulia !

25 Sep 2016

Jawatan Kosong/P.Time Guru 1 HomeTuisyen (RM3200): (PMR/SPM/STPM-BAHASA INGGERIS) - Negeri: Selangor - Kawasan: Shah Alam, Setia Alam, Subang Jaya, Petaling Jaya, Bukit Raja

Tutor ID: nurulhidayu_shafie@yahoo.com.my

Khidmat 1HomeTuisyen Di Rumah Pelajar: -

PMR - BAHASA INGGERIS - RM 30 SEJAM
SPM - BAHASA INGGERIS - RM 50 SEJAM
STPM - MUET/BAHASA INGGERIS - RM 70 SEJAM

Kawasan Mengajar Tuisyen: Shah Alam, Setia Alam, Bukit Raja, Petaling Jaya, Subang Jaya


Hari Mengajar Kelas Tuition: 
Isnin - Jumaat 
Waktu Mengajar Kelas Tuition: 9 pagi - 4 petang
Status: SEMENTARA. sehingga konvokesyen 2018

Nama Cikgu Tuisyen: Cikgu Hidayu/ Miss Ayu

Negeri Kelas Tuisyen: Selangor

Jawatan Kosong/P.Time Guru 1 HomeTuisyen (RM3200):(UPSR/PMR/SPM/STPM?) - Negeri: Sarawak - Kawasan: Miri - Permyjaya, Senadin, Pujut, Tudan, Lutong

Tutor ID: esthervjames@gmail.com

Khidmat 1HomeTuisyen Di Rumah Pelajar: - 
UPSR : Bahasa Inggeris - RM30 sejam
UPSR : Mathematics - RM30 sejam

Kawasan Mengajar Tuisyen: Senadin, Permyjaya, Pujut, Tudan, Lutong

Hari Mengajar Kelas Tuition: Isnin - Jumaat; Sabtu - Ahad 
Waktu Mengajar Kelas Tuition: 7pm - 9pm; 2pm - 5pm
Status: Sementara, sehingga intake Degree Februari 2017

Nama Cikgu Tuisyen: Miss Esther
Negeri Kelas Tuisyen: Sarawak 

BORANG LANGGAN TUISYEN

Borang tempahan khidmat Guru Tuisyen ke rumah :
(**Borang ini hanya untuk diisi oleh PELANGGAN TUISYEN shj ):

Emelkan maklumat dibawah ke " BursaCourse@gmail.com " ATAU hantar melalui ruang komen dibawah sekali :

==================================================

TAJUK / EMAIL TITLE: " Booking Tuition "



ISI EMEL / EMAIL CONTENT:

- Nama penuh anda (Name) :
- No. Tel anda (Contact):
- E-mel Anda (Email):

- Subjek yang anda ingin Tutor kami ajarkan anak anda (Subjects you like our tutor to teach your children) : (nyatakan sekali utk tingkatan berapa? e.g: Add Math Form 4)

- Hari tuisyen yang diingini (Schedule) : (hujung minggu/hari biasa? e.g every Tuesday)
- Waktu tuisyen (Time): (pukul berapa? e.g 8.30 pm - 10.30 pm)
- Adakah anda berminat untuk mengambil tuisyen secara online: ( Ya / Tidak )
- Jika ya, nyatakan medium pembelajaran yang diingini: (YM? FB? Skype? Whatsapp? Line?)

- Alamat rumah (Home Address): (Kami tidak akan menghantar tutor jika anda tidak mengisi alamat rumah !)
- Negeri anda (Region): (e.g Bintulu Sarawak)


==================================================